Nieuws

 • Concert Carmina Burana

  De zangverenigingen Vivace en St. Michaël uit Schipluiden voerden op vrijdag 28 oktober, in het Armamentarium, de Carmina Burana van Carl Orff uit. Met meer dan 400 tickets verkocht en de nieuwe Delftse burgemeester Marja van Bijsterveldt als speciale gast, blikken we terug op een succesvolle uitvoering.

  Wilt u nu ook een bijzonder event organiseren in het Armamentarium?
  Neem dan contact met ons op via info@motus-beheer.nl.
  Poster Carmina Burana

 • Clara’s Hart

  De voorstelling Clara’s Hart was tijdelijk te zien in het Armamentarium.
  Ook een theatervoorstelling in het Armamentarium houden?
  Neem dan contact op met Motus BV: http://www.motus-beheer.nl

  CLARA NClara NIEUW

  IMG_6555 IMG_6559

   

 • Feestelijke overdracht Armamentarium

  Vrijdag, 25 september is het Armamentarium door het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) feestelijk overgedragen aan de nieuwe eigenaar Cepezed / Driestar BV.
Onder de genodigden waren onder andere belangenverenigingen uit het centrum van Delft, de Gemeente Delft, diverse betrokkenen van het RVB, Motus BV en de nieuwe eigenaar.
Het Armamentarium zal in de toekomst Arsenaal Delft gaan heten. Arsenaal spreekt internationaal immers meer tot de verbeelding. Er waren verschillende toespraken en de plannen werden uitgebreid toegelicht. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

  Het Armamentarium blijft vooralsnog een tijdelijke locatie voor evenementen en Motus BV blijft het tijdelijke beheer doen.
Dus gaat u binnenkort een evenement organiseren en wilt u weten of het Armamentarium zich daarvoor leent, neem dan gerust contact met ons op.

  IMG_3284

 • Winter Wonder Wandeling Delft

  Op donderdag 11 december vond de Winter Wonder Wandeling plaats in het Armamentarium. Het was een fijne, gezellige en natuurlijk culinaire avond.
  Winterwonderwandeling

 • Happietaria Delft

  Op 19 november heeft de opening van Happietaria Delft 2014 plaatsgevonden in het Armamentarium. Dit bijzondere pop-up restaurant is een tijdelijk restaurant voor het goede doel, opgezet door studentenvrijwilligers. De gehele opbrengst gaat naar een project van Stichting ZOA in Jemen, met de focus op het verbeteren van de watervoorzieningen, het sanitair en de hygiëne in dit land. Op www.happietariadelft.nl kun je hier meer informatie over vinden en kun je je inschrijven voor een heerlijke maaltijd.
  IMG_9869

 • MS Benefietdiner

  Op 14 november heeft de MS benefietavond plaatsgevonden in het Armamentarium. Multiple Sclerose (MS) is een ongeneeslijke ziekte waar nog weinig over bekend is en waar nog veel onderzoek naar gedaan moet worden. Deze avond is er dankzij de vele gasten en financiele bijdragen € 11.500,- opgehaald. Een zeer geslaagde avond voor het goede doel!MS Benefiet

 • Geslaagde museumnacht

  Op 24 oktober vond de opening van de Museumnacht plaats in het Armamentarium, gevolgd door de afterparty. Het was een geslaagde avond met vele bezoekers. Niet alleen op deze locatie, maar in de hele stad Delft.
  Museumnacht

 • TU Delft huurt deel Armamentarium voor onderwijs

  Het Rijksvastgoedbedrijf verhuurt met ingang van het nieuwe academisch jaar een deel van het Armamentarium aan de TU Delft. Gedurende het collegejaar 2014-2015 wordt de eerste verdieping benut voor onderwijsactiviteiten. Sinds een aantal jaren stijgt het aantal studenten aan de TU Delft, waardoor de behoefte aan onderwijsruimte is gegroeid. De tijdelijke beschikbaarheid van het Armamentarium sluit goed aan bij de capaciteitsvraag van de TU Delft. Om de toestroom van studenten in goede banen te leiden treft de TU Delft voorzieningen. Informatie daarover vindt u op de site van de TU Delft.

 • Een smaakvolle barbecue in het Armamentarium

  Op donderdag 5 juni 2014 organiseerde de TU-Delft een smaakvolle barbecue in het Armamentarium. Meer dan 300 genodigden genoten binnen en buiten van de prachtige entourage, het heerlijke eten en het mooie weer.
  RoyBorghoutsFotografie-140605-TUDelft&EDX-0366
  foto – Roy Borghouts Fotografie
  RoyBorghoutsFotografie-140605-TUDelft&EDX-0360
  foto – Roy Borghouts Fotografie