Diensten

Het Armamentarium heeft vele mogelijkheden in zich voor het organiseren van spraakmakende events. Niet alleen de historische ambiance spreekt velen tot de verbeelding, ook de enorme ruimten (binnen en buiten) en de flexibiliteit maken het Armamentarium tot een populaire (tijdelijke) evenementenlocatie.

Plattegronden

Op deze pagina vindt u de plattegronden van het Armamentarium. Alle afmetingen staan erop en het geeft een goede indruk van de verschillende mogelijkheden in en om het gebouw. Wilt u meer specifieke informatie, neemt u dan contact met ons op.
Tekeningen-Armamentarium-BG

Tekeningen-Armamentarium-1ev

Tekeningen-Armamentarium-2ev

 

Casco

Wij verhuren de ruimten leeg. U heeft de volledige vrijheid om uw ruimte in te delen en in te richten naar uw specifieke wensen. Desgewenst kunnen wij een offerte uitbrengen voor uw bijeenkomst. Denk hierbij aan catering, levering van meubilair, schoonmaak, licht & geluid, etc. Maar het staat u natuurlijk ook volkomen vrij om uw bijeenkomst te organiseren met door uzelf geselecteerde leveranciers.

Internet

Wij kunnen voor u WiFi aanbrengen. Hiervoor werken wij samen met het bedrijf ZeroSpace. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Krachtstroom

Krachtstroom is aanwezig in het Armamentarium. U dient vooraf aan te geven of u hiervan gebruik wenst te maken. Hier zijn uiteraard extra kosten aan verbonden.

Prijzen

Wij kennen geen standaardprijzen. De prijzen zijn marktconform, maar altijd tailor-made voor uw bijeenkomst. Indien u belangstelling heeft om iets te organiseren in het Armamentarium, neemt u dan contact met ons op. Op basis van uw programma van wensen maken we een passende offerte voor u.

Activiteiten

Netwerkbijeenkomsten, seminars, workshops, voorstellingen, exposities en concerten. Veel is mogelijk in het Armamentarium, zolang het maar een tijdelijk karakter draagt. Heeft u een idee of een plan voor een bijeenkomst, en wilt u weten of het Armamentarium zich daarvoor leent, neem dan vooral even contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.
Rzw_MG_5126